Najdi

Novice

100 % BIO NATURAL SELECTION DANA
Skrbno izbrani okusi za vsak del dneva!

petek, 15. september 2017

Perfect morning - jabolko, mango, korenček, limona 
BIO 100 % sadno-zelenjavni sok iz jabolk, manga, korenčka in limone; iz zgoščenih sokov in kaš sadja ter korenja;  Sadno zelenjavni delež: 100 %. Sestavine: jabolčni sok* (58%), kaša manga* (30%), korenčkova kaša* (10%), limonin sok* (2%). *iz ekološke pridelave.


Strong day - jabolko, aronija, borovnica .
BIO 100 % sadni sok iz jabolk, aronije in borovnice; iz zgoščenih sadnih sokov; Sadni delež: 100 %. Sestavine: jabolčni sok* (80%), sok aronije * (15%), borovničev sok* (5%). *iz ekološke pridelave.

Good night - jabolko, limona, z izvlečkom ingverja in mete 
BIO 100 % sadna pijača iz jabolk in limon, z izvlečkom ingverja in mete; Sadni delež: 100 %. Sestavine: jabolčni sok* (98%) in limonin sok* (2%) iz zgoščenih sadnih sokov*, limonine sadne celice*, naravna izvlečka ingverja in mete, arome. *iz ekološke pridelave.

Zakaj BIO?
- ekološki znak kakovosti zagotavlja skrbno izbrane BIO surovine;
- pridelava, predelava in polnjenje izdelkov poteka po BIO standardih in je strogo nadzorovana s strani certifikacijskih institucij;
- vsebujejo le naravno prisotne sladkorje iz sadja in zelenjave;
- brez dodanih konzervansov, barvil in dodanega sladkorja; 
- izdelki so polnjeni v visoko kakovostno embalažo;
- s premium kategorijo BIO izdelkov v podjetju sledimo novim trendom v smeri upoštevanja potrošniških navad, ki težijo k zavedanju o zdravi prehrani. 

Kaj pravzaprav pomeni BIO? 
BIO surovine so pridelane in predelane na naraven način, brez uporabe pesticidov, konzervansov, umetnih arom, barvil in gensko spremenjenih organizmov. Rastline za te surovine rastejo na zdravih tleh, ki niso onesnažena s pesticidi in umetnimi gnojili. Pridelava in predelava poteka brez dodatkov kemičnih sestavin, kar ohrani večino vitaminov in mineralov. Izdelki, pridelani in predelani na ta način, imajo posebno oznako: BIO in/ali EKO in/ali Organic. Te so zakonsko določene za izdelke, za katere veljajo zelo strogi predpisi o načinu predelave. Poleg te oznake se mora nahajati še oznaka inštituta, ki je to certificirala - pri naših izdelkih je to Inštitut Kon-Cert s št. SI-EKO-001.Dana, proizvodnja in prodaja pijač, d.o.o.

Glavna cesta 34
8233 Mirna

07 346 22 00
dana@dana.si

Pogoji uporabe

Pravno obvestilo
Uporaba piškotkov

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola škoduje zdravju!

Povežite se z nami

Izdelava Infomedia d.o.o.