Najdi

Novice

Dana in Tetra Pak prinašata nepogrešljivo svežino poletja

četrtek, 07. junij 2018

Družbi Dana in Tetra Pak sta se odločili, da je z novim nepogrešljivim izdelkom, ki ga bodo predstavniki obeh družb predstavili na prvi poletni dan, čas za nove dogodivščine. Nov izdelek, ki združuje preplet inovacij in edinstvenosti, bo predstavljen potrošnikom na slovenskem tržišču, kar bo prvo tržišče v jugovzhodni Evropi.  


Oblikovalsko dovršeni izdelek sledi trendom in upošteva pričakovanja potrošnikov, ki si želijo priročen in modern izdelek, saj je zasnovan tako, da ustreza delovnemu in edinstvenemu življenjskemu stilu potrošnikov. To je pričakovani korak naprej po uspešnem sodelovanju Dana in Tetra Pak strokovnjakov, ki so že sodelovali pri razvoju BIO 100 % sokovi Dana Natural Selection. 


Odličen za vroče poletne dni, bo nov izdelek družb Dana in Tetra Pak še dodatno dodal tisto piko na i razigranemu doživetju na plaži, športnim aktivnostim, udobju na poti ali pa spokojnosti doma. 


Ste pripravljeni?

Spremljate nas na Tetra Pak in Dana družabnih omrežjih ter z uporabo hashtagov #Dana #VirŽivljenja #TetraPak #ProtectsWhatsGood bodite del ekskluzivnosti letošnjega poletja. 

 

 Dana, proizvodnja in prodaja pijač, d.o.o.

Glavna cesta 34
8233 Mirna

07 346 22 00
dana@dana.si

Pogoji uporabe

Pravno obvestilo
Uporaba piškotkov

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola škoduje zdravju!

Povežite se z nami

Izdelava Infomedia d.o.o.