Najdi

Skrb za kupce

V dobi stresa in sedečega načina življenja naše pijače predstavljajo trenutek sprostitve in pot do zdravja. Z najboljšo naravno mineralno vodo, okusnimi sokovi in izbranimi žganji navdušujemo vse več slovenskih in tujih kupcev. Vsak delovni dan v Dani posvetimo kupcem in povečanju njihovega zadovoljstva.

V podjetju Dana imamo razvit sistem vodenja kakovosti po standardu ISO 9001:2008, ki smo ga vpeljali in certificirali že leta 2000. Da bi lahko zagotovili varne in ustrezne postopke od proizvodnje do prodaje, smo uvedli notranji nadzor na temeljih HACCP sistema, ki je del sistema vodenja kakovosti.

Delovanje v skladu s standardi kakovosti je za nas vodilo, ki omogoča varnost in kakovost naših proizvodov, hkrati pa povečuje zaupanje naših kupcev. Potrditev za to je pridobljen certifikat IFS (International Food Standard za področje hrane). To je mednarodni standard za ocenjevanje dobaviteljev v živilsko predelovalni industriji. Namenjen je predvsem trgovcu kot orodje za preverjanje kakovosti in varnosti izdelkov dobavitelja - proizvajalca živil.

Danine izdelke vsak dan skrbno kontroliramo v lastnem laboratoriju, preverja pa jih tudi več pooblaščenih zunanjih institucij in samostojnih raziskovalcev.


Dana, proizvodnja in prodaja pijač, d.o.o.

Glavna cesta 34
8233 Mirna

07 346 22 00
dana@dana.si

Pogoji uporabe

Pravno obvestilo
Uporaba piškotkov

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola škoduje zdravju!

Povežite se z nami

Izdelava Infomedia d.o.o.