Najdi

Proizvodnja polizdelkov

Okus je odsev in čutno bistvo človekove omike. Pri Dani že desetletja s posebno skrbjo in ljubeznijo razvijamo znanja in izkušnje, ki nam pomagajo prodreti v njegove skrivnosti. Z uspešnim združevanjem izkušenj, znanj in tehnologij (različnih metod) nam je uspelo ustvariti zakladnico izbranih okusov, ki ustreza najvišjim pričakovanjem mednarodnega trga.

Danin laboratorij v preteklosti

Proizvodnjo smiselno podpirajo in dopolnjujejo dejavnosti s področja strokovnega svetovanja, načrtovanja proizvodnih programov, projektiranja novih izdelkov ter s področja zastopstva, posredovanja in dobave. Svoje delo dobro poznamo. Pri sodelovanju s poslovnimi partnerji in kupci se trudimo, da se jim pri prenosu naših tehnologij in znanja ne izmakne niti drobec izkušenj, ki smo jih nabrali v preteklih desetletjih dela.Zaradi specifičnosti izdelkov je za naročanje največkrat potrebno natančno definiranje želja kupcev in na osnovi tega se ponudi kupcu ustrezen proizvod ali pa se ga na njegovo željo pripravi.

Sadne baze in pripravki
Sadne osnove so ena od najbolj razširjenih oblik aromatskih dodatkov pijačam. Vsebujejo različne sadne deleže in so namenjeni proizvodnji sadnih pijač in sadnih sirupov. Pijači dajo karakteristiko po določeni vrsti sadja; okus, barvo in aromo.

Arome za bistre pijače in emulgirane arome za motne pijače
Tako emulgirane, kot neemulgirane arome se uporabljajo v proizvodni brezalkoholnih osvežilnih pijač. So aromatsko-barvna komponenta, ki da karakteristiko pijači za želen okus po različnih vrstah sadja.

Zeliščni izvlečki
Izvlečki so naravni pripravki pridobljeni z maceriranjem in destilacijo različnih zelišč. Ti izvlečki ohranijo blagodejne učinke, ki ga zelišča nudijo telesu. Zato so zelišča še posebej izbrana in primerna predvsem kot dodatki za wellness pijače, ledene čaje, ter zeliščne likerje.

Sirupi za šankomate in gotove pijače ter sirupi za energijske pijače
Sirupi so gotovi proizvodnji namenjeni le redčenju v proizvodnji pijač in na avtomatih. Proizvedeni so na osnovi sladkorjev ali sladil.

Dana, proizvodnja in prodaja pijač, d.o.o.

Glavna cesta 34
8233 Mirna

07 346 22 00
dana@dana.si

Pogoji uporabe

Pravno obvestilo
Uporaba piškotkov

Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola škoduje zdravju!

Povežite se z nami

Izdelava Infomedia d.o.o.