Novice

Objavljamo dva prosta delovna mesta: ŽIVILSKI DELAVEC m/ž

Objavljamo dva prosta delovna mesta: ŽIVILSKI DELAVEC m/žPoslanstvo družbe Dana je s paleto svojih izdelkov vzpodbujati boljše življenje – Živeti boljše življenje. Izdelujemo izdelke, ki kakovostno in cenovno zadovoljujejo vse segmente kupcev. Uspehe dosegamo z uravnoteženim razvojem lastnih blagovnih znamk. Temelj našega poslovanja so okolju prijazni izdelki in navdušeni kupci.

Objavljamo prosta delovna mesta: PROIZVODNI DELAVEC – VILIČARIST m/ž in SKLADIŠČNIK m/ž

Objavljamo prosta delovna mesta: PROIZVODNI DELAVEC – VILIČARIST m/ž in SKLADIŠČNIK m/žPoslanstvo družbe Dana je s paleto svojih izdelkov vzpodbujati boljše življenje – Živeti boljše življenje. Izdelujemo izdelke, ki kakovostno in cenovno zadovoljujejo vse segmente kupcev. Uspehe dosegamo z uravnoteženim razvojem lastnih blagovnih znamk. Temelj našega poslovanja so okolju prijazni izdelki in navdušeni kupci.

Objavljamo dva prosta delovna mesta: UPRAVLJALEC-VZDRŽEVALEC m/ž

Objavljamo dva prosta delovna mesta: UPRAVLJALEC-VZDRŽEVALEC m/žPoslanstvo družbe Dana je s paleto svojih izdelkov vzpodbujati boljše življenje – Živeti boljše življenje. Izdelujemo izdelke, ki kakovostno in cenovno zadovoljujejo vse segmente kupcev. Uspehe dosegamo z uravnoteženim razvojem lastnih blagovnih znamk. Temelj našega poslovanja so okolju prijazni izdelki in navdušeni kupci.

Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019

Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019Objavljamo razpis za dodelitev sponzorskih sredstev. Rok razpisa je: od 10.1. do 24.1.2019

Sponzorska politika podjetja Dana

Sponzorska politika podjetja DanaDružbena odgovornost je sestavni del naših vrednot, zato iščemo različne načine, da pozitivno prispevamo k razvoju lokalnega okolja in tudi izven njega.

Dana sodeluje na dnevu odprtih vrat

Dana sodeluje na dnevu odprtih vratPridružite se nam na Dnevu odprtih vrat slovenskega gospodarstva za mladino in starše, ki bo potekal 29. 11. 2018 od 16.30 naprej. Za vas bomo odprli vrata našega podjetja in vas seznanili z našimi delovnimi procesi in naravo dela.