15. Trebanjski kolesarski maraton Dana 2019

15. Trebanjski kolesarski maraton Dana 2019Letošnji kolesarski maraton, ki se bo odvijal v nedeljo, 16.6.2019, bo že 15-ti po vrsti. Vsako leto se ga udeleži večje število udeležencev, ki se lahko preizkusijo v daljši – 65 km in krajši – 27 km progi. V času maratona se odvija spremljevalni program.

Drugi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019

Drugi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019Objavljamo razpis za dodelitev sponzorskih sredstev. Rok razpisa je: od 10.5. do 24.5.2019

Objavljamo prosto delovno mesto

Objavljamo prosto delovno mestoK sodelovanju vabimo kandidate za sodelovanje in izvajanje  razvojno operativnih nalog  na področju kontrole in kakovosti živilskih izdelkov v skladu z usposobljenostjo delavca, navodili delodajalca, tehnološkimi postopki, predpisi.

Objavljamo nova prosta delovna mesta

Objavljamo nova prosta delovna mestaObjavljamo prosta delovna mesta: PROIZVODNI DELAVEC - VILIČARIST m/ž, SIRUPAR m/ž, UPRAVLJALEC-VZDRŽEVALEC m/ž, in ŽIVILSKI DELAVEC m/ž.

#tomideli Dana z vitamini, #tomideli nagradna igra

#tomideli Dana z vitamini, #tomideli nagradna igraToplejši meseci so končno tu, s tem pa tudi nešteto priložnosti za nove #tomideli trenutke. Ustvari si jih z novo pijačo Dana z vitamini in se na Instagramu poteguj za lepe nagrade.

Zaključek prvega razpisa za dodelitev sponzorskih sredstev 2019

Zaključek prvega razpisa za dodelitev sponzorskih sredstev 2019Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev se je zaključil. Prejemniki sredstev bodo obveščeni na elektronski naslov, ki so ga navedli v razpisu.

Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019

Prvi razpis za dodelitev sponzorskih sredstev 2019Objavljamo razpis za dodelitev sponzorskih sredstev. Rok razpisa je: od 10.1. do 24.1.2019

Sponzorska politika podjetja Dana

Sponzorska politika podjetja DanaDružbena odgovornost je sestavni del naših vrednot, zato iščemo različne načine, da pozitivno prispevamo k razvoju lokalnega okolja in tudi izven njega.