Dana Vitamin sirup in Dana Mineral pijače: Priznane in odlikovane na mednarodnem ocenjevanju v Gornji Radgoni

27.06.2023

V sklopu Pomurskega sejma Agra v Gornji Radgoni je potekalo, 12. in 16. junija 2023, 27. mednarodno ocenjevanja sokov, pijač in embaliranih vod. Na ocenjevanju je sodelovalo 39 proizvajalcev, strokovna komisija pa je ocenila 101 vzorcev iz Slovenije, Avstrije, Hrvaške, Italije, Madžarske in Tajske.

Na ocenjevanje smo prijavili pet izdelkov. Pod strogimi kriteriji strokovne žirije smo prejeli šampiona kakovosti za Dana vitamin sirup z okusom limone in mete, veliko zlato medaljo za Dana mineral pijačo z okusom sicilijanske mandarine, zlato medaljo za Dana mineral pijačo z okusom robide in maline, srebrno medaljo za Dana mineral pijačo z okusom manga in mandarine ter bronasto medaljo za Dana mineral pijačo z okusom lubenice in jagode.

Dana Mineral pijače so nizkoenergijske, negazirane, brezalkoholne pijače, s sadnim sokom, obogatene z minerali in vitamini ter različnimi izvlečki. Namenjene so vsem tistim, ki živijo mladosten, aktiven, dinamičen, zdravju prijazen življenjski slog. Vitamini in minerali v vodi povrnejo energijo na prijeten, osvežujoč način.

Na voljo so pijače brez dodanega sladkorja:

  • z okusom manga & mandarine in
  • z okusom lubenice & jagode.

Z tiste, ki še vedno posegajo po malo slajših pijačah sta na voljo:

  • okus sicilijanske mandarine in
  • okus robide & maline.

Vsaka pijača ima zaradi dodanih mineralov svojo funkcijo. Posebno ravnovesje in blagostanje v okusu pa dodajajo različni izvlečki, ki so bili skrbno izbrani. Izdelki se priporočajo kot del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Prejete nagrade so dodatna vzpodbuda za nadaljnje kakovostno delo.

Delimo dobre novice

< na seznam vseh novic