Dana Vitamin Sunny – Izbrani produkt leta 2023

17.02.2023

DANA VITAMIN SUNNY je na podlagi raziskave NielsenIQ med slovenskimi kupci in testiranja izdelka med kupci z aplikacijo treetz prejel laskavi naziv IZBRAN PRODUKT LETA 2023.

S kategorijo Dana Vitamin nizkoenergijskih pijač, ki združujejo koristi Dana naravne mineralna vode in vitaminov smo v projektu Izbrani produkt leta že sodelovali leta 2021. Za izdelke Immuno, Detox, Active & Fit in Energy smo takrat dobili potrditev odličnosti produkta s strani potrošnika.

Potrditev nam je dala motivacijo, da smo še z večjim veseljem ustvarjali nove produkte, tudi znotraj kategorije Dana Vitamin. V začetku leta 2022 smo trgu ponudili pijačo z okusom hruške, kutine in izvlečkom industrijske konoplje ter dodanimi vitamini C, B5 (pantotenska kislina) in D, pod imenom SUNNY. Pijača pripomore k izboljšanju splošnega počutja, saj vsebuje nizko vsebnost kalorij in skoraj pokrije dnevne potrebe po vitaminih. Polnjena je v tetra pak embalažo, ki dodatno ščiti vitamine pred svetlobo. Je brez dodanih konzervansov.

Hvala za izkazano zaupanje.

Delimo dobre novice

< na seznam vseh novic