Izdelka Dana Mineral z okusom manga & mandarine ter Dana Mineral z okusom lubenice & jagode med najbolj inovativnimi pijačami leta 2024

1.02.2024

Inštitut za nutricionistko je izbral dva izdelka Dana Mineral kot ene izmed najbolj inovativnih pijač leta 2024 v skupini brezalkoholnih pijač.

Dana Mineral z okusoma mango & mandarina oz. lubenica & jagoda, predstavljata odlično alternativo sladkim brezalkoholnim pijačam. Pijači nimata dodanega sladkorja in imata zanemarljivo energijsko vrednost. Osvežilen okus je dosežen z inovativno kombinacijo manjše količine sadnega soka in izvlečka zelenega oz. belega čaja. Pijači predstavljata dobro izbiro za vsak dan za vsakogar, ki želi popestriti svoj vnos tekočine, brez vnašanja dodatnih količin sladkorja. Izdelka se priporočata kot del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Ponosni smo, da naši izdelki posegajo po tako uveljavljenih priznanjih, kar dokazuje kakovost in inovativnost, ki jo ponujamo kupcem. Hkrati pa to pomeni zaveza k zagotavljanju vrhunskih izdelkov, ki zadovoljijo okuse in pričakovanja naših kupcev tudi v prihodnje.

Delimo dobre novice

< na seznam vseh novic