Novi BIO sirupi Dana

21.11.2018

Surovine imajo BIO preverjeno kakovost, kar jih še posebno odlikuje. Sestavine so skrbno izbrane, harmoničnega okusa in pripravljene s posebnimi postopki, da polepšajo vsak trenutek dneva.

Prednosti BIO sirupov so:

– ekološki znak kakovosti zagotavlja skrbno izbrane BIO surovine;
– pridelava, predelava in polnjenje izdelkov poteka po BIO standardih in je strogo nadzorovana s strani certifikacijskih institucij;
– vsebujejo visoko vsebnost BIO sadnih sokov in BIO izvlečkov zelišč;
– so brez dodanih sladil;
– so brez dodanih konzervansov;
– vsebujejo naravne arome;
– izlivka omogoča točenje brez pocejanja.

BIO SADNI SIRUP MALINA
Malina je sadež po katerem je Dana prepoznavna že več kot 60 let. Prvi sirup v Dani je bil narejen iz malinovega soka. Sedaj smo mu s sirupom BIO malina dodali krono, saj vsebuje 30 % soka maline iz ekološke pridelave. BIO malina sirup je odlična izbira za osvežilno pijačo, prelive za pudinge, sladolede in sladice, kot za obogatitev drugih pijač.

BIO SADNI SIRUP LIMONA & META & INGVER
Kombinacija soka limone, metinega čaja in izvlečka ingverja ni samo osvežilnega okusa. Z dodatkom ingverja, ki je močan antioksidant in rahlo pekočega okusa, dobi pijača še eksotičen priokus. Primeren je za izdelavo osvežilnih pijač, koktejlov, kot preliv na sladoledih, sladicah.

BIO ZELIŠČNI SIRUP KONOPLJA
Sirup je narejen po klasični metodi namakanja industrijske konoplje v vodi. Vsebnost izvlečka v sirupu je 30 %, kar daje sirupu svojevrsten okus po konopljinem čaju. Sirup ne vsebuje opiatov in psihoaktivnih snovi.

Delimo dobre novice

< na seznam vseh novic