#tomideli Dana z vitamini, #tomideli nagradna igra

17.04.2019

Bi jo izžel do zadnje kaplje, si jo privoščil čez vikend ali pa poskrbel za zaščito? Ne razmišljaj, kaj bi ti delal njej, ampak kaj bi nova pijača Dana z vitamini delala tebi! Izbiraš lahko med tremi svežimi okusi.

Dana Immuno (pomaranča in breskev) vsebuje zink, vitamin B7 in C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, Dana Active & Fit (mango) vsebuje kombinacijo vitaminov C in B kompleksa, ki prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, Dana Detox (limona in limeta) pa vsebuje kombinacijo vitaminovC, E in B#, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi. To pa še ni vse – vsaka Dana z vitamini te v posebni nagradni igri z malo sreče lahko zapelje tudi na #tomideli vikend na morju s frendi.

Zanj se poteguješ tako, da enega od svojih najljubših #tomideli trenutkov skupaj s pijačo Dana z vitamini ujameš v objektiv, nato pa fotografijo s hashtagoma #tomideli in #dana deliš na svojem Instagramu. Poleg glavne nagrade bomo avtorjem najboljših fotografij vsak teden podelili tudi #tomideli majčke in #tomideli pakete pijač Dana z vitamini!

Pravila nagradne igre si lahko prebereš tukaj, Dano z vitamini pa poiščeš v Lidlu, kmalu pa tudi v vseh ostalih trgovinah.

#tomideli!

Dijelimo dobre vijesti

< NA POPIS SVIH NOVOSTI