Dana z vitamini za nepozabno poletje

17.04.2019

DANA VITAMIN so nizkoenergijske brezalkoholne pijače, ki združujejo koristi Dana naravne mineralne vode in vitaminov. Obogatena voda z DODANIMI VITAMINI pripomore k izboljšanju splošnega počutja brez slabe vesti, saj pijača vsebuje NIZKO VSEBNOST KALORIJ. Količina dodanih vitaminov je ravno pravšnja, da pokrije skoraj v celoti DNEVNE POTREBE po dodanih vitaminih, volumen pa omogoča, da imamo pijačo lahko VEDNO PRI SEBI. Prednost izdelka je tudi ta, da je pijača polnjena v tetra pak embalažo, ki DODATNO ŠČITI VITAMINE PRED SVETLOBO. Pijača je BREZ DODANIH KONZERVANSOV.

Pri razvoju izdelkov DANA VITAMIN smo sledili trendom sodobnega potrošnika, kateremu nudimo pijače harmoničnih okusov:

IMMUNO je kombinacija okusa pomaranče in breskve, vsebuje cink, vitamin B7 in C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema.

DETOX je osvežilnega okusa limone in mete, ter vsebuje kombinacijo vitaminov B3, E in C, ki prispevajo k sproščanju energije pri presnovi.

ACTIVE & FIT ima okus manga, kombinacija vitaminov C in B kompleksa pa prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

ENERGY ima okus rdeče grenivke, vsebuje naravni izvleček hmelja in guarano, ki je naravni vir kofeina. Kombinacija  vitaminov B prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

SUNNY, z okusom hruške, kutine in izvlečkom industrijske konoplje ter dodanimi vitamini C, B5 (pantotenska kislina) in D. Pantotenska kislina prispeva k umskim zmogljivostim.

 

 

Delimo dobre novice

< na seznam vseh novic